Weet jij wat Clear 2.0 inhoudt?

Sinds april 2015, met de start van het CLEAR project, stellen we een portaal open dat de consument hulp biedt bij twijfel over de meest milieuvriendelijke installaties. Dit om water te verwarmen, de woning te koelen of elektriciteit op te wekken.

Op dit portaal kan je onder meer je ervaringen met systemen van hernieuwbare energie delen met andere gebruikers, een interactieve tool gebruiken die je helpt te besparen alsook informatie met betrekking tot het onderhoud van je systeem vinden.   

CLEAR 2.0 komt eraan! Maar wat zal dit precies inhouden?

We hebben opgemerkt dat vele lezers inhoud en verduidelijking zoeken op onze hoofdwebsite (www.testaankoop.be). Dit omdat ze niet op de hoogte zijn van het bestaan van www.mijnhernieuwbareenergie.be. Daarenboven is bepaalde content, zoals test resultaten, alleen aanwezig op de hoofdwebsite.

Om die reden zullen we de community, momenteel op www.mijnhernieuwbareenergie.be, de komende maanden integreren op de Test Aankoop-website. Zo zal deze meer toegankelijk en zichtbaar worden voor alle consumenten die ons bezoeken. Ook willen we het platform dynamischer maken en meer focussen op de noden van de consument.

We willen dat iedereen deelneemt

Hoe meer mensen deelnemen, hoe meer het mogelijk is om de kennis over hernieuwbare energie te vergroten alsook enkele mythes te ontkrachten. Niet alleen moedigen we de consument aan om vragen en twijfels te delen, maar ook ervaringen. Iedereen kan deelnemen en zijn/haar mening delen.

Groepsaankopen

We zullen initiatieven voorbereiden die het mogelijk maken om toestellen aan voordeligere tarieven aan te kopen. Blijf ons volgen voor meer informatie!

Related