Hoe werkt onze groepsaankoop?

  1. Inschrijving

Ik schrijf me vrijblijvend in voor de groepsaankoop warmtepompboilers via een online formulier op www.mijnhernieuwbareenergie.be. Hier geef ik mijn persoonlijke gegevens in en geef ik aan naar welk(e) model(len) van warmtepompboilers mijn voorkeur uitgaat. Deze modellen werden tot Beste Koop uitgeroepen tijdens de laatste test van Test-Aankoop.

       2. Contact installateur

Na mijn inschrijving, ontvang ik een samenvattende mail met mijn gegevens en de toegewezen installateur. Met hem kan ik zelf contact opnemen. Indien ik dit niet binnen de 15 werkdagen doe, zal de installateur zelf contact met me opnemen om een bezoek aan huis in te plannen.

      3. Offerte

Na het bezoek aan huis zal de installateur de definitieve offerte opmaken, dit nog steeds vrijblijvend. In deze prijsraming zit de kost van de warmtepompboiler, rekening houdend met de korting, alsook de installatiekost in mijn woning.

     4. Goedkeuring en plaatsing

Indien ik de offerte goedkeur, kan ik de korting genieten bij de fabrikant en spreek ik een datum af met de installateur voor de plaatsing van de boiler in mijn woning.

 

 

 

 

 

 

 

Related
Recommended