Vanaf vandaag geen extra inschrijvingen meer mogelijk voor groepsaankoop zonnepanelen!

Vanaf vandaag kunnen we geen extra inschrijvingen meer aanvaarden voor de groepsaankoop zonnepanelen. Bedankt voor jullie begrip en graag tot binnenkort!

9 Replies

 • Ai.

  Ik dacht dat ik me inschreef voor deze groepsaankoop.
  Heb toch een bevestigingsmailtje gekregen met 'Uw interesse in de groepsaankoop zonnepanelen via Test-Aankoop'.

  Maar twijfel nu of ik ook ben ingeschreven. Ik zag nu pas dat er nog een link in die ingesloten pdf zat. Dacht dat deze voor die wedstrijd was.

  Kunnen wij ergens te weten komen of we ingeschreven zijn of niet?
 • In reply to BEN RONSSE:

  Beste Ben,

  Ai, dat is vervelend. Die mail die u heeft ontvangen was louter bijkomende informatie over de groepsaankoop en was nog geen inschrijving.

  Ik stuur u zo meteen een privé-email en ik probeer u nog te laten toevoegen aan de inschrijvingen maar ik kan niets beloven.

  Bedankt voor uw begrip.

  Met vriendelijke groeten,
  Caroline
 • Hoe weet ik dat ik ingeschreven ben ?omdat ik nog geen contact of dergelijke gehad heb twijfel ik nu of ik wel ingeschreven ben.
 • In reply to GEERT MEULEMANS:

  Beste Geert,

  Ik heb het even voor u nagekeken en wij hebben uw inschrijving voor de groepsaankoop goed ontvangen. Vanaf eind september mag u een eerste prijsraming ontvangen op basis van de gegevens die u bij inschrijving invulde. Nadien kan u dan met de toegewezen installateur een datum afspreken voor een bezoek aan uw woning, waarna een gedetailleerde offerte kan opgemaakt worden.

  Met vriendelijke groeten,
  Caroline (Test Aankoop Energie)
 • Beste , is het echt niet meer mogelijk om nog in te schrijven want de groepsaankoop voor Antwerpen is blijkbaar ook al 2 maanden afgesloten en we zijn van zin om zo snel mogelijk deze te plaatsen . Indien je meer info nodig hebt stuur ik vandaag nog alles door .Alvast bedankt voor de moeite . Mvg, Andy Panis
 • In reply to ANDY PANIS:

  Beste Andy,

  Jammer genoeg kunnen we geen inschrijvingen meer aanvaarden. Alvast bedankt voor het begrip.

  Mvg,
  Caroline (Test Aankoop Energie)
 • In reply to CAROLINE TACK:

  Is het eventueel mogelijk om de aanbieder door te sturen die de groepsaankoop gaat doen dan zal ik hem persoonlijk benaderen ?
  Thx
 • In reply to ANDY PANIS:

  Ik stuur je een privé email met de nodige informatie.

  Mvg,
  Caroline
 • In reply to CAROLINE TACK:

  Caroline, hier hetzelfde verhaal. Onze dochter moest wachten op toezegging lening en die heeft ze vandaag bekomen. Kunnen wij de aanbieder contacteren.