Vedere afhandeling + deelname wedstrijd

Ik heb dus via de groepsaankoop een offerte gekregen, ben akkoord gegaan met deze. Weliswaar nergens echt vermeld dat ik groepsaankoop TA korting zou krijgen en de prijs ligt perfect in de lijn van de marktwaarden; ik stel me dus ook de vraag of er wel degelijk rekening is mee gehouden en of er goede prijzen onderhandeld werden ...

Wat dien ik nu verder te doen voor mijn dossier? Als de firma zijn activiteiten stopt (garantie van 20j op panelen gekregen) wat doet TA dan voor mij bij problemen?

Ik dien geen voorschot te betalen, maar krijg wel 2% korting bij betaling binnen 7dagen na ontvangen factuur. Maar in de uitleg staat dat alles in schijven betaald moet worden en het resterende saldo pas na oplevering van de totale installtie (aanmelding en dergelijke meer ...)

Doe ik nu mee aan die wedstrijd om mijn installatie terug te winnen? Offerte getekend voor 12/2017 dus dat is al in orde .... ...

Groeten,

  • De prijzen die zijn verkregen in de groepsaankoop, zijn het resultaat van een veiling. De installateurs hebben dus bedragen moeten insteken, in absolute cijfers, en niet in termen van een korting ten opzichte van een of ander bedrag. Nu zorgt een veiling steeds voor een neerwaartse druk op de prijzen. Natuurlijk belet niets andere installateurs om hun prijzen te verlagen om de concurrentie met de groepsaankopen aan te kunnen. De prijzen uit de laatste veiling zijn zeer voordelig, en zorgen doorgaans voor een mooi financieel rendement van de installatie.
    De garantie op de panelen is een fabrieksgarantie. Het klopt inderdaad dat het onmogelijk is te garanderen dat elke fabrikant die nu op de markt aanwezig is, dat binnen 20 jaar nog zal zijn. Daarom hebben wij een garantie van 10 jaar gevraagd in ons lastenboek. Test-Aankoop verbindt er zich wel toe om een oplossing voor u te zoeken als er effectief een probleem zou rijzen.
    De installateur moet een modelovereenkomst volgen waarbij hij een voorschot van 20% mag vragen. Maar hij moet dan niet doen. Een korting van 2% bij een snelle betaling is een commerciaal gebaar, wat voor u voordelig kan uitkomen. Maar u bent geenszins verplicht om hierop in te gaan.
    Voor het wedstrijdreglement verwijzen wij graag naar: https://mijnhernieuwbareenergie.be/zonnepanelen/m/artikels/51 Daar vindt u alle uitleg over de wedstrijd.